Műfüves pályafelszedés

Műfüves pályafelszedés

A Globál Sport Kft. szolgáltatásai között szerepel a műfüves pályafelszedés. Szakembereink először a meglévő műfüves burkolat mélytisztását végzik el, ezt követően pedig az SMG által gyártott Renomatic RM 1500 2 speciális géppel, forgókefe segítségével a betöltőanyagok (homok és gumigranulátum) kinyerése valósul meg a burkolatból. A kinyert anyagokat big-bag zsákba gyűjtik, és a helyszínen deponálják. Ezt követően a műfű burkolat felvágása következik, és a feltekerő adapterrel a műfű feltekerése. Az új műfű burkolat fektetése után a töltőanyagot - megfelelőség esetén - visszatöltik a szakemberek. Legutóbb Nyíregyházán és Hajdúböszörményben végzett a Globál Sport Kft. műfűfelszedést, amelyről az alábbiakban videóinkból tájékozódhat.

Műfűfelszedés Nyíregyházán és Hajdúböszörményben 1.rész

Műfűfelszedés Nyíregyházán és Hajdúböszörményben 2.rész

Műfűfelszedés Nyíregyházán és Hajdúböszörményben 3.rész

A Globál Sport Kft. szolgáltatásai között megtalálja a műfűfelszedést, amelynek menetéről videóinkból tájékozódhat. Kérdés esetén pedig kollégáink állnak a rendelkezésére!

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.