Rólunk

Rólunk Rólunk Rólunk

A Globál Sport mottója: "Ahol a Sport és az Építőipar találkozik!"

Globálosan globálisan a sportpálya kivitelezés területén. Miért mi vagyunk a legjobbak?

  • 25 éve megbízhatóan tevékenykedünk a sportpályaépítés területén
  • a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk
  • speciális építő- és karbantartó gépekkel rendelkezünk
  • Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak mögöttünk
  • képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására
  • elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el
  • hazai és nemzetközi referenciákkal rendelkezünk

A Globál Sport Kft. nevéhez fűződik: a Román Atlétikai Szövetség bukaresti felkészítő központjának egyik legnagyobb beruházása, Nyíregyházán a nemzetközi IAAF által hitelesített pálya, a gyulai Futball Akadémia műfüves- és rekortán pályája, Kolozsvári Városi Stadion több mint 10 ezer négyzetméteres rekortán felületű atlétikai küzdőtere, Norvégiában három 5 ezer négyzetméteres fedett atlétika csarnok rekortán burkolatának kialakítása, valamint Európa egyik legnagyobb, és legkorszerűbb edzőkomplexumának, a Debreceni Futball Akadémia műfüves pályáinak és a debreceni Nagyerdei Stadion és a Margitsziget futópályájának megvalósítása. A Globál Sport a magasépítészet területén is letette már a kézjegyét, cégünk építette svájci partnerekkel a Tu-Plast Kft. debreceni tubusgyártó csarnokát is. Továbbá nevünkhöz fűződik a nyíregyházi Continentál Aréna kivitelezése. Mindig igyekszünk fejlődni, így most cégünk, Kelet-Európában egyedüliként kivitelezi Magyarországon és Romániában a Palau Hybrid rendszert, amely forradalmasítja az élőfüves pályaépítést. A Globál Sport Kft. kizárólagosan forgalmazza a német SMG által gyártott pályakarbantartó-gépeket. A két cég együttműködése több évtizedes múltra tekint vissza, így a Globál által épített műfüves pályák karbantartásához a német cég által gyártott gépeket használja és ajánlja partnereinek. Mi szakértelmünket adjuk az Ön ötletéhez!

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.

TOP Referenciák

A Globál Sport Kft.-nek 2012-2013. között a Magyar Labdarúgó Szövetség is bizalmat szavazott, és cégünk részt vett az MLSZ műfüves pályaépítési programjában, mint műfű- és kvarchomok beszállító. Mindemellett több pálya kivitelezése is a nevünkhöz fűződik.

2011-ben újabb mérföldkőhöz érkezett a Globál Sport Kft., amikor az Ovi-Sport Program egyik legfontosabb beszállítója lett. A Program elemeként fontos szerepet játszik a cég által kifejlesztett Ovi-Sport Pálya, amelyet a vállalt uniós forrású innovációs pályázatnak köszönhetően fejlesztett és tökéletesített. A fejlesztés olyan fokú egyediséget mutatott, melynek köszönhetően a pálya ma már használati mintaoltalommal rendelkezik. Az Ovi-Sport Pálya (külföldi márkanevén a Ka2al kinderpitch) a Globál Sport Kft. első olyan innovációja, amely nem a külföldi know-how meghonosításáról, hanem egy nemzetközi szinten is teljesen egyedülálló Magyar Termék külföldi értékesítéséről szól.

Vállalkozásunk mindezeken túl ipari műgyanta padló referenciákkal is rendelkezik. Az évek alatt, több mint 100 ezer négyzetméternyit kivitelezett ilyen típusú burkolatokból a Tu-Plast Kft. tubusgyártó csarnokaiban, továbbá a General Electric és a Richter Gedeon gyáraiban. Cégünk sikere abban rejlik, hogy a sportpályaépítéshez szükséges alapanyaggyártókkal napi kapcsolatot tartunk fenn. Részt veszünk a gyártók termékeinek fejlesztésében, tesztelésében. Mindezeken felül a Globál Sport Kft. több sikeres Európai Uniós pályázatot is magáénak tudhat, amely lehetővé tette a telephely - és a gyorsabb kivitelezés érdekében – az eszközpark fejlesztését is.