MLSZ Budapesti Pályaépítési Program - MTK Sporttelep (Salgótarjáni út) - műfüves edzőpályák

A Magyar Labdarúgó Szövetség Budapest Pályaépítési Programjában a Globál Sport Kft. nyerte el a Salgótarjáni úton található MTK Sporttelep két műfüves edzőpályájának tervezését és teljes körű kivitelezését. A munkálatok során a nagy tömegű földmunka mellett a komplett alépítményi rétegrendet építették meg a szakemberek. A projekt keretében magas szintű világítás, labdafogóháló, járda, cserepad telepítés, illetve fény- és árnyékoló hálórendszer valósult meg. A holland műfűgyártó Condor Grass által szállított 60 mm-es szálmagasságú, töltött műfű burkolatot telepítették a szakemberek. Továbbá a hatékony vízelvezetés érdekében az Európában egyedülálló és magas minőségű amerikai Multi-Flow szalagdrénrendszert építették be.

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.

TOP Referenciák

A több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkező Globál Sport Kft. a 25 év alatt számos olyan sportpályát, csarnokot kivitelezett már, amelyek kiállták az idő próbáját. Az évek alatt olyan hazai és nemzetközi tapasztalatot gyűjtöttek össze kollégáink, akik legjobb szaktudásuk szerint alkalmazzák a megszerzett tudást a sportpályaépítés területén.