SMG gépek

SMG gépek

A műfű építő és karbantartó SMG gépekkel kapcsolatban részletes tájékoztatást itt talál

SMG gépek, német minőség, Globál Sport Kft.

A Globál Sport Kft. kizárólagosan forgalmazza a német SMG által gyártott pályakarbantartó-gépeket. A két cég együttműködése több évtizedes múltra tekint vissza, így a Globál által épített műfüves pályák karbantartásához a német cég által gyártott gépeket használja és ajánlja partnereinek. Az SMG az atlétika pálya karbantartására és javítására szolgáló gépek gyártásában szerzett 40 éves tapasztalata mellett, már 20 éve foglalkozik a műfüves burkolatok telepítésére, karbantartására és javítására szolgáló eszközök gyártásával is.

A műfű karbantartására szolgáló eszközök két kategóriába sorolhatóak:

  • napi karbantartásra alkalmazható gépek
  • alapos karbantartásra alkalmazható gépek

A napi karbantartáshoz puha forgókefével és állítható szitával felszerelt vontatott eszköz szükséges. A felszedett töltőanyagot megtisztítja a törmeléktől és egyenletesen visszajuttatja a műfűbe. A dolog lényege, hogy mindig egyenlő mennyiségű töltőanyag legyen a szitában, így az egyenletesen visszatölthető és tökéletesen sima pályát kapunk.

Az alapos karbantartáshoz használt eszközök a géppel hajtott forgókefe, az állítható szita és a szívóturbina. A felszedett betöltő anyagot megtisztítják a törmeléktől, portalanítják és egyenletesen visszatöltik a műfűbe. A töltőanyag újra terítése és elegyengetése mellett, valamilyen kiegészítő eszközzel végzett dekompaktálás és újra beszórás jelenti a munkafolyamat végét.

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen árajánlatot kollégáinktól.

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.