Ovi-Sport Pálya

Ovi-Sport Pálya Ovi-Sport Pálya

2011-ben újabb mérföldkőhöz érkezett a Globál Sport Kft., amikor az Ovi-Sport Program egyik legfontosabb beszállítója lett. A Program elemeként fontos szerepet játszik a cég által kifejlesztett Ovi-Sport Pálya, amelyet a vállalt uniós forrású innovációs pályázatnak köszönhetően fejlesztett és tökéletesített. A fejlesztés olyan fokú egyediséget mutatott, melynek köszönhetően a pálya ma már használati mintaoltalommal rendelkezik. Az Ovi-Sport Pálya (külföldi márkanevén a Ka2al kinderpitch) a Globál Sport Kft. első olyan innovációja, amely nem a külföldi know-how meghonosításáról, hanem egy nemzetközi szinten is teljesen egyedülálló Magyar Termék külföldi értékesítéséről szól.

Miben különbözik a KA2AL kinderpitch a hagyományos sportlétesítményektől?

Ovi-Sport Pálya

A KA2AL kinderpitch (Ovi-Sport Pálya) jogi oltalommal rendelkező magyar innováció, egy kifejezetten óvodások számára kifejlesztett, kisméretű, több sportág művelésére alkalmas, speciális méretű és kivitelezésű műfüves - multifunkciós pálya. Komplex jellege alkalmassá teszi futballozásra, kosárlabdázásra, röplabdázásra és teniszezésre, kézilabdára, lábteniszre, tollaslabdázásra, eséstan oktatásra, valamint ügyességi játékok gyakorlására egyaránt. Az Ovi-Sport (Ka2al) Pályák palánkkal körülkerítve, hálóval lefedve készülnek. Az Ovi-Sport Pálya felszereltsége és biztonsági kritériumai megfelelnek a TÜV szabványnak. A pálya mérete: 6 x 12 méter, ami igény szerint és a hely adottságaihoz mérten, korlátozott mértékben változtatható, alépítménye vízáteresztő, a hely adottságaihoz megfelelően. A kivitelezéshez szükséges minimum megtisztított terület: 7 x 14 méter.

A Ka2al kinderpitch nagyobb testvére, a Ka2al funpitch 9 x 16 méteres méretekkel rendelkezik, amelyet elsősorban szállodákba és szabadidő parkokba szeretnénk letelepíteni.

A Ka2allal kapcsolatos hírek, aktualitások és statisztikák nyomon követhetők a termék angol nyelvű weboldalán, a www.kinderpitch.com oldalon. Az Ovi-Sport programról pedig többet megtudhatnak a www.ovi-sport.hu weboldalon.

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.