Tenisz- és padel műfüves pályák

Tenisz- és padel műfüves pályák

A teniszpályák felületéről a szakmán belül is megoszlanak a vélemények. Van, aki a műfűre esküszik, van, aki pedig a kemény pálya mellé teszi le a voksát. Cégünk részt vett számos workshop-on, ahol gyakorlati tudást szerzett a legkiválóbb műfüves teniszpályák megvalósításáról. Ha a tartósság, az alacsony ár, ugyanakkor a minőség a fontos, a Globál Sport szakértelmére van szükség a műfüves teniszpályák esetében.

Műfüves teniszpályák:

A tenisz- és padel műfű pályáink a legszigorúbb játék jellemzőknek is megfelelnek. Műfű gyártóinkkal együttműködve, innovatív és fenntartható rendszer megoldásokat kínálunk, amelyek kielégítik az amatőr és a profi sportolók igényeit egyaránt. A kiválasztott partnereinkkel való szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy az egész folyamatot nyomon követhessük: a tervezéstől, a kivitelezésen át egészen a karbantartásig. Csúcsminőségű, kedvező áru, fenntartható rendszerek: ez az, amit kínálunk. A műfüves teniszpálya rendszerek a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) hitelesítése alapján a 2. és 3. Illetve 4. kategóriába sorolhatóak!

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.