Mobil műfüves pályák

Mobil műfüves pályák

Lock ’n’ Play rendszerünk, olyan sportesemények megszervezésre alkalmas, ahol a gyermekek a főszereplők. Professzionális rendszer, amely úgy működik, mint egy kirakósjáték, a technológia előnye, hogy könnyen telepíthető, és egyedisége abban áll, hogy a 15 vagy 23 mm-es rugalmas aljzatra az Ön által kiválasztott műfüvet kasírozza fel a gyártó. A puzzle technológiának köszönhetően egyszerű a szét- és összeszerelés, illetve a tárolás.

Rendszerünk másik változatát, olyan rendezvényszervezőknek ajánljuk, akik egy adott sporteseményre kiváló minőségű, jól játszható mobil műfüvespályát szeretnének. Szakembereink a pályamérettől függően néhány nap alatt telepítik a játékteret, amelynek különlegessége, hogy az illesztések tépőzárral ellátottak. 2006-ban a Főnix Csarnok adott otthont az I. Tippmix Teremlabdarúgó Kupának, ahol a játéktér műfüves mobil burkolatát a Globál Sport Kft. szakemberei telepítették.

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.