Sportparketta

Sportparketta

Parketta - az "örök sportburkolat"

A dán KTL parketta rendszerei egységes és harmonikus megjelenésűek, kisebb szín- és szerkezeti változatokkal. A KTL parkettái terület-elasztikus sportpadlók, amelyek magas erőelnyelési- és ellenálló képességgel rendelkeznek, ezzel biztosítva a rendszer stabilitását. A KTL rendszereit multifunkcionális sportágakra tervezték, így kiváló labdapattanás és stabilitás jellemzi a dán parkettákat. A sportparketta előnye, a speciális rugalmas alátéteknek köszönhetően, hogy védi a játékosokat a sérülésektől és kíméli a sportolók ízületeit is. A Globál Sport Kft. legutóbb a mezőberényi Molnár Miklós Sportcsarnok padlóját cserélte ki a dán rendszerre. A gyártó több éves garanciát vállal a termékre, amelynek telepítését partnerünk végzi el.

Az olasz Seicom parkettái is megtalálhatóak repertoárunkban, amellyel kapcsolatban számos referenciával rendelkezünk, úgymint az aradi és a nagyváradi több tízezres sportcsarnokok parkettázása. Szintén nevünket öregbíti az a sportparketta rendszer telepítése, amelyet a Marosvásárhelyen megrendezett ifjúsági kosárlabda Európa-bajnokságra kiviteleztünk. Hazai referenciáink közé tartozik a nyíregyházi Continentál Aréna teljes parkettázása, illetve az újpesti Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub, valamint a siófoki Kézilabda Csarnok parkettarendszerének kialakítása. A Globál Sport Kft. palettáján az iskolai rendszerektől, a profi, fix rendszereken át, a mobil verziókig minden megtalálható. Természetesen nemcsak új rendszereket építünk, hanem vállaljuk ezen típusú burkolatok felújítását, csiszolását és lakkozását is.

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére az év minden napján!

Kérjen ajánlatot most! Nemcsak sportpályákat építünk, hanem műfüvek óriási választékával is várjuk Önöket! Legyen szó terasz, esküvői helyszín, kert, kerítés vagy akár játszóterek műfüvezéséről, Ön megálmodja, szakembereink pedig megvalósítják.