WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

  • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
  • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
  • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
  • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
  • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
  • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

Tenisz és padel műfüves pálya

Kevés olyan sportág van, ahol olyan különbözőek az ideális sportfelületről a vélemények, mint a tenisznél. Van, aki a műfűre esküszik, van, aki a salakra, vagy éppen a kemény pálya híve. Mi sem beszéljük be magunknak, hogy az egyetlen valódi megoldás a műfüves sportpálya lenne, ugyanakkor átfogó ismerettel rendelkezünk a professzionális teniszhez való műfüves pályák terén.

Ha olyan pályát keres, az olyan aspektusok, mint a barátságos játék, tartósság, alacsony állagmegóvási költségek, időjárás-állóság, gazdaságosság fontos szerepet játszanak, akkor a Global Sport Kft. egy sor kiváló megoldást kínál önnek.

Töltött és töltetlen típusú műfüves rendszereket készítünk.

A töltött rendszerű műfüves tenisz és padel pályák területén az Edel Grass több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Mint a piac résztvevője a kezdetek óta, csúcsminőségű rendszereket biztosítanak sportoláshoz és szabadidős tevékenységhez egyaránt. A tenisz és padel műfű pályáik a legszigorúbb játék jellemzőknek is megfelelnek. Cégünkkel együttműködve, innovatív és fenntartható rendszer megoldásokat kínálunk, melyek olyan környezetet teremtenek, amik a csúcsteljesítményhez és a felüdüléshez vannak szabva és ahol a bimbódzó tehetség cseperedhet és fejlődhet.

A töltetlen rendszerű műfüves teniszpálya anyagbeszállítója a svájci Tisca Tiara.

Sporttisca T-Floor™ termékcsalád egy töltőanyag nélküli műfüves rendszer magas színvonalú tenisz sportjáték alkalmazásokhoz. A műfüves burkolat kültérben és beltérben egyaránt használható. Nem igényel sem kvarchomok, sem gumigranulátum feltöltést így a pálya karbantartása is kevesebb költséget von maga után.

A meglepően valósághű kinézete egyedi konstrukciójának és a kifinomult anyagok kombinációjának köszönheti. A szálak súlya és szövési sűrűsége teszi a szőnyeget egyedülállóvá. A pálya rugalmassága és komfort érzete száraz és nedves körülmények között magas értékű. A Sporttisca T-Floor™ T7 és T8 gyártásakor a maximális kényelem és a sportolók biztonságát helyezték előnybe. Ez a két felső réteg úgy állították elő, hogy esetleges becsúszásoknál ne sértsék fel a bőrt.

Egyik legfontosabb elem a fejlesztésben, hogy megtartsuk a labda természetes „magatartását” amelyet az egyenletes száltartalom és a természetes felület tesz elérhetővé.

Fontos szempont még a tisztítási karbantartási tulajdonságok,hisz sosem kell az újratöltéssel felület egyengetéssel bajlódnia.Ezeket a költségeket akár más területen való fejlesztésre is tudja fordítani. A pálya „csak” a felületre rakódott por és kosz eltávolítását igényli. Tehát az év 365 napján tudja pályáját igénybe tudják venni.

Jellemzők

  • Az Nemzetközi Tenisz Szövetség (International Tennis Federation) vizsgálatán közepesen gyors (medium fast) besorolást nyerte el

A teniszpálya termékvonalunkkal az egész tenisz ipart ellátjuk hagyományos rendszerekkel, az amatőr kikapcsolódástól kezdve egészen a felsőosztálybeli profikig. A kiválasztott partnereinkkel való szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy az egész folyamatot az irányításunk alatt tarthassuk; a tervezéstől a szerelésen át egészen a karbantartásig. Csúcsminőségű, kedvező árú, fenntartható rendszerek: ez az, amit nyújtunk. Szívesen segítünk Önnek teniszpályája elkészítésében.