WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

  • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
  • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
  • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
  • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
  • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
  • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

Multifunkcionális és iskolai műfüves pálya

A Globál Sport létrehozza a tökéletes jellemzőkkel bíró multi-sport pályákat . A természetes megjelenésű töltött vagy töltetlen rendszerű műfüveinket ajánljuk óvodákba , iskolákba, közterekre és más bármely olyan területre ahol több sportágat szeretnének együtt játszani.

Termékeink is megfelelnek a legújabb minőségi előírásoknak . A multi-sport funkciókat el tudjuk látni a különböző színű kombinált beépített vonalakkal és a megfelelő kiegészítők kialakításával .

Ezen pályákon a kis terület miatt az intenzív használat még magasabb követelményeket támaszt a műfű szőnyeggel szemben. Anyagbeszállítóink ismerik ezeket az igényeket , és ezen tudást felhasználva fejlesztik ki multi-sportra kiválóan alkalmas magas minőségű termékeit . Az innováció kulcsfontosságú , hiszem a játékosok is egyre inkább kényelmes,biztonságos termékeket használnak. És mivel az emberek sportolási igénye intenzívebb és egyre hosszabb ideig tart, ezért csak a hosszú ideig kitartó szintetikus gyep válik kézenfekvő megoldássá.

Ezen műfüvek a játék élményének fokozására lett kifejlesztve. Amennyiben multifunkciós sportfelületre van szüksége a Globál Sport a megfelelő választás. Az olyan előnyei, mint a tartósság, és könnyű karbantartás kifejezetten vonzóak iskolai, és közösségi sportfelületek kialakításánál.

A SPORTISCA T-PLAY a legújabb generációs, többfunkciós sport műfű. Természet ihlette, mi pedig multifunkciósra optimalizáltuk.

A SPORTISCA T-PLAY ideális felületet biztosít sportok széles körének végzéséhez az év összes szakában. Az időjárás nem számít, a pálya bármilyen körülmények között használható, könnyű karbantartással. A rendszer kimagasló mutatókkal rendelkezik ütés, és becsapódás elnyelés szempontjából, amit az időjárásálló rugalmasságának köszönhet. Ez a rugalmasság a rugalmas SPORTISCA T-PAD rétegből származik. A különböző szálmagasságokból álló felépítésének köszönhetően (Tripla T – Technológia) megfelelő tapadást, és kompromisszumok nélküli játékérzetet biztosít.