WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

 • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
 • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
 • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
 • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
 • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
 • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

WEBÁRUHÁZ

Lakossági hobbi műfű

Letölthető dokumentumok

A műfüvet ma már nem csupán sportoláshoz használjuk, a lakosság körében is egyre népszerűbb. Felhasználási területe igen széles, kiváló tulajdonságai miatt sok helyre ideális burkolatként szolgál.

Könnyű takarítás, olcsó karbantartás, időtállóság és élénk színek. Ezek a fő tulajdonságai a mindennapi használatra kifejlesztett műfű burkolatoknak. Legyen az egy terasz, előszoba, hall, netán egy egész udvar, több tucatnyi termék érhető el változatos és élénk színekből.

Örökzöld gyepszőnyeg egész évben, öntözés és trágyázás nélkül. Nem sárgul be, nem szárad ki, lehet csontig hatoló hideg, vagy tikkasztó forróság, a műfű ugyanolyan minőségű marad, mint a leterítés napján. Erős anyagának köszönhetően kitűnően ellenáll a szakadásnak és kopásnak, nincsen szükség javítgatásra, ha a gyerekek játszottak rajta. Nem tudják kitaposni, kirúgni azt.

Kifogástalan látvány egész évben. Minimális karbantartással, egy jól ápolt és gondozott gyepszőnyeggel büszkélkedhet az év minden napján.

A szivárvány minden színében elérhető, homok és gumi betöltést nem igénylő műfű szőnyegek akár az erkélyre vagy beltéri használatra is. Élénk színek, amik feldobnak bármilyen teret. Kellemes tapintás akár a pucér talpnak is, és takarítani is egyszerű.

Minden életstílushoz illeszthető, bármilyen környezetben jól mutat. Alkalmas közterek zöldebbé tételére éppen úgy, mint tetőteraszok, erkélyek borítására. A műfűvel borított helyek, terek egész évben zöldellnek, és nincs velük gond.

Leggyakoribb és legkedveltebb műfű- felhasználási területek:

 • Játszóterek, játékterek, játszósarkok burkolására
 • Erkélyekre, tetőteraszokra,
 • Télikertekbe
 • Társalgókba,
 • Kertekbe, medencékhez
 • Zöld sarkok kialakításához
 • Előszobákba
 • Nyilvános helyekre, parkokba
 • Utak mellé
 • Autópálya sávok mellé

A “Leisure@Home”termékcsaládunk széles választékú műfű megoldásokat kínál kertjéhez. Az ultra alacsony karbantartású, strapabíró, és igen puha termékeink igazán úgy néznek ki és azt az érzetet keltik, mint az igazi. De természetesen gondok nélkül! Szóval dőljön hátra, pihenje és élvezze a könnyű életet.

A kertészkedés még soha nem volt ilyen egyszerű!

A természetes pázsit megjelenése és vonzereje a műfű felhasználó barátságával és kényelmével kombinálva: ez az, amit az Edel Grass Leisure@home kínál önnek. Kertjének mindennapi karbantartása igen időigényes tevékenység. A fűnyíráson túl öntöznie is kell, valamint gyomlálni és műtrágyázni, hogy jó állapotban tartsa gyepét. A műfű rendszerekkel, melyet az Edel Grass Leisure@home kínál önnek mindez a múlté lehet.

Az Edel Grass széleskörű Edel Grass Leisure@home termékválasztékkal rendelkezik. Mindegyik állandó zöld pázsitot biztosít önnek egész évben. A műfüvet könnyű elhelyezni és minimális karbantartást igényel: csupán a lehullott leveleket kell eltávolítani és alkalmanként leseperni a füvet, ez minden. Ez a puha tapintású műfű alkalmas kertbe, teraszra, tetőteraszra és úszómedencék köré.

Az Edel Grass Leisure@home termékekkel a kertben eltöltött idő igazán élvezhetővé válik és a környezetet is segíteni fogja! Elvégre ki ne akarna egész évben zöld gyepet?

Merj más lenni!

Színezze ki világát a változatos életstílus szőnyegünkkel! Úgy terveztük, hogy a legkeményebb kültéri feltételeket is kiállja.

Zöldüljön ki a világ!

Egy zöldebb világot létrehozni sosem volt ilyen könnyű. A különleges tervezésű, alacsony karbantartású és csúcsminőségű kerttervezési műfű kollekciónk a tökéletes gazdaságos zöld megoldás majdnem minden helyszínen. Fenntartható módot kínálunk, hogy fejlessze becsben tartott területét.

Colourful

Életstílus szőnyegek

A Colourful műfű kollekciónk a legjobb módja, hogy teraszát vagy nappaliját egy divatos színnel borítsa. Amellett, hogy kertbe tökéletes, csodálatosan szembeötlő kereskedelmi vásárokon, kiállításokon és más eseményeken. Puha és kényelmes szőnyegek, melyek illenek bútoraihoz bel- és kültérben egyaránt! A számos kettős-színezésű árnyalat biztosítja, hogy életstílusához tökéletesen megfelelőt találjon!

Az egész Edel Grass Colourful kollekció megfelel az első osztályú DOC FF1-70 tűz gátló előírásnak (tesztelt). Ezáltal magán és kereskedelmi felhasználás esetében is biztonságos megoldás. A műfű számos színben kapható.

Kerttervezés

Zöldüljön ki a világ!

Mindenki zöld környezetben szeretne élni, de a gyep karbantartása gyakran költséges és időigényes. Az Edel Grass Landscaping rendszerek megoldást kínálnak erre a problémára. A termék csodálatos zöld megjelenést kölcsönöz a köztereknek és sokkal könnyebb karbantartani, mint a természetes pázsitot.

A termék alkalmas közterekhez, mint körforgalmak, út menti pázsitsávok és füves területekhez, melyek iskolákat, hoteleket és más magán vagy közintézményeket vesznek körül.

Edel Grass Landscaping; a tökéletes megoldás közterekhez. Szakképzett profik által felszerelve, műfüvünk tökéletes zöld megjelenést kölcsönöz környezetének sok éven keresztül.