WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

  • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
  • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
  • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
  • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
  • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
  • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

Labdarúgó műfüves pálya

Az utóbbi években a labdarúgó műfű szőnyeg vált, az élőfüves sportpályák legjobb alternatívájává. A műfű modelljéül nyilvánvalóan a természetes fű szolgál. A gyártók ezért sok időt és pénzt fektettek abba, hogy az élőfüvet egyre professzionálisabb módon utánozzák. Sikerült megcsinálniuk! A legnagyobb klubok és foci egyesületek világszerte egyre inkább felfedezik a műfüves pályák előnyeit. A műfű a játékélményt tekintve is nagyon hasonlít a természetes fűre, minősége pedig egész évben állandó. A sportolók a műfüves pályákon is normál cipőben, normál labdával, a megszokott módon játszhatnak.

Köszönhetően a műszaki javításoknak a termékek megfelelnek legmagasabb színvonalnak.

Száltípusok összehasonlítása

A Globál Sport műfű rendszereiben a monofil és fibrillált szál és a legújabb Triple-T-Technology™ is megtalálható. Ezeket speciális tulajdonságaik alapján választjuk ki, megrendelőink igényeinek megfelelően.

Monofil szál

A monofil fonál olyan különálló szálakból áll, melyek nincsenek részekre osztva. A monofil szálak különböző kialakításai és tulajdonságai teljes mértékben összehangolhatók a műpázsit-rendszerek célirányos felhasználásával.

Fibrillált szál

Ez a fonál vékonyabb, sima szálakból áll, melyek kis szalagokra vannak osztva. Ilyen módon alakul ki a pályák természetes felépítése, ami jó játék- és labdatulajdonságokkal rendelkezik.

Tripla T technológia

Természet ihlette – sportolóknak tökéletesítettük.

Sport műfű: Egy olyan mesterséges zöld, ami megdobogtatja a sportolók szívét. A hagyományos műfüvektől a Tripla-T-Technológia különbözteti meg. Az előnyök egyike az, hogy nincs szükség homok vagy gumifeltöltésre.

T1 Tapadás

A T1 réteg csúszásgátló szerepet tölt be. Megfelelő tapadást biztosít a labdarúgó cipők stoplijai és a talaj között. Ez biztonságot nyújt a játékosoknak.

Hosszan tartó szálak
A műfű rétegek kimagaslóan ellenálló szálakból állnak.

Optimális forgóellenállás
A T1 réteg kialakításának köszönhetően nagyban hozzájárul a sportolók biztonságához.

 

T2

A statikus elektromosság elvezetése
Műfű szálak egy különleges kombinációja egy SPORTISCA összetevővel együttműködve óvja meg a játékosokat a zavaró elektromos kisülésektől.

Biztonságos mozgás
A T2 réteg szálai olyan módon támasztják meg a labdarúgó cipők stoplijait, hogy minimalizálja az oldalirányú elcsúszás esélyét. Így növeli a játékosok tapadását, és biztonságát is egyszerre.

Optimális visszapattanás
A T2 réteg kimagasló rugalmasságának köszönhetően megfelelő visszapattanást biztosít a labdának.

 

T3

Nincs feltöltés idegen anyagokkal
Nincs szükség a pálya feltöltésére idegen anyagokkal, ennek köszönhetően a SPORTISCA majdnem megszólalásig úgy néz ki, mint a természetes fű. Ez pedig minden sportkedvelő számára kellemes.

Minimális felületi kopás
A szövet folyamatos fejlesztésének köszönhetően a javuló súrlódási ellenállás csökkenti a kopás kockázatát. A szövet nagyban csökkenti a kialakult súrlódási hőt.

Optimális labdaviselkedés
Az autentikus szálszerkezet pozitívan hat a labda viselkedésére. A kapott értékek megfelelnek a FIFA/UEFA rendszeresen karbantartott természetes fűvel épült pályákkal szemben támasztott elvárásainak.

 

T-Back

Megfelelő támasz a lábnak
Az alapszövet komplex összetétele meggátolja a függőleges torzulást, így akadályozza meg a láb túl mély talajba süllyedését. A T-Pad és T-Back együttesen optimális rugalmasságot biztosít.

Hosszan tartó stabilitás
Az összetett T-Back kialakításnak köszönhetően a T-Turf műfüvek alapja kimagaslóan erős. A stabilitás igen fontos, ezért ahelyett, hogy a hordozószövet egyfajta anyagból készülne, a T-Back hármat tartalmaz. Ez egy olyan befektetés, ami a stabilitásban és hosszú élettartamban térül meg, mert a kimagasló szakítószilárdság garantálja a megfelelő tulajdonságokat a hosszú használati idő alatt.

Időjárásállóság
A kimagasló szilárdságának köszönhetően a SPORTISCA műfű, minden időjárási körülmény közepette úgy áll, hogy optimális körülményeket biztosít a sportolók számára.

Erős szövés
A szálaknak ott kell maradni, ahová tartoznak. A több évtizedes tapasztalat, és kifinomult szabadalmaztatott tervek lehetővé teszik a precízen vezérelt gyártást.

Vízáteresztő képesség
A környezetbarát drénrendszer biztosítja a víz folyamatos elvezetését 0,06cm/s sebességgel, ami 3,6cm/perces vízszint csökkenés. Ennek köszönhetően még szakadó esőben is szórakozás a játék.

T-Pad

Ütés csillapítás
A sportolók egészsége és testi épsége kimagasló fontosságú. A különleges kialakításnak, és speciális anyaghasználatnak köszönhetően a T-Pad első osztályú ütéscsillapító és becsapódás elnyelő tulajdonságokkal bír. Ezek a tulajdonságok jó hatással vannak a gerincre és az ízületekre.

A rugalmasság miatt időjárás álló
A T-Pad a zártcellás kialakításának köszönhetően nem szívja meg magát vízzel. Ez kimagaslóan fontos a rugalmasság megtartásában a hőmérséklet változások ellenére, így biztosít megfelelő felületet a játékhoz egész évben.

Hatékony drénrendszer
A SPORTISCA még a kifejezetten rossz időjárási körülmények között is megfelelő felületet biztosít a sportoláshoz. A T-Pad kifinomult drénrendszerének köszönhetően egyenletesen engedi át a vizet, és vezeti azt el, ahelyett, hogy csak bizonyos területeken tenné. Még a nagymennyiségű csapadék esetén is folyamatos és gyors.