Magyar nyelvű tartalom
Román nyelvű tartalom
Angol nyelvű tartalom

» Részletes híreink

Műfű

A futball és a természetes fű egymáshoz tartoznak

A focit természetes füvön találták fel és kezdték el játszani és gazdag történelme is, ahhoz kapcsolódik. Viszont a természetes fű korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre. A mesterséges fű lehet az alternatíva. A Globalsport Kft a legjobb alternatívát biztosítja évek óta. Sikeresen a teniszpályák a gyeplabdapályák részére az amatőr és a profi futball számára.

A műfű egyre inkább hasonlít a természetes fűhöz

Természetesen a természetes fű a műfű modellje. Ezért sok időt és pénzt fektettünk abba, hogy a természetes füvet utánozzuk. Sikerült megcsinálnunk! A legnagyobb klubok és a foci egyesületek az egész világon egyre inkább felfedezik, hogy a műfű nagyon hasonlít a természetes fű felületére. Van egy lényeges különbség a műfűnek nincs olyan illata, mint a természetesnek. Másrészről a műfű minősége állandó egész évben. A sportolók normál cipőben, normál labdával a megszokott módon játszhatnak.

A műfű sokkal erősebb, mint a természetes fű

Míg a természetes füvön nem lehet többet játszani, mint 250 órát évente, addig a műfüvön minden probléma nélkül 1000 vagy több óra játszható.

Játéknapok száma az év függvényében

A műfű gazdaságosabb

A magas beruházás ellenére gazdaságosabb; jelentősebb kihasználhatóságnak az alacsonyabb karbantartási költségeknek, a viszonylag kedvező amortizációs-idő / amortizációnak köszönhetően a költségek alacsonyabbak. Ha nézzük az előnyeit, a lehetséges sokféle hasznosítást és a játéknapok számát megérthetjük, hogy a műfüves pálya egyre inkább kiváló alternatívája lehet a természetes füves pályának.

Pálya kapacítás óra száma az év függvényében

A Globalsport Kft. műfű rendszere

A Globalsport műfüves pályái a nemzeti és a nemzetközi futball szövetségek összes igényét kielégítik. A kívánságairól, a helyi körülmények, és a vevő anyagi lehetősétől függően a következő rendszerek közül lehet válogatni.