WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

  • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
  • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
  • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
  • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
  • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
  • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

A Globál Sport Kft., Magyarország vezető sportburkolat kivitelezője

Bemutatkozó

A Globál Sport Kft. kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik.

A Globál Sport által kivitelezett sportburkolatok magas minőséget képviselnek, amelyek kiemelkedő sportteljesítmények elérésére ösztönöznek. Magasan képzett szakember gárdánk, több évtizedes tapasztalatunk, minőségbiztosítási filozófiánk, folyamatosan bővülő gépparkunk és vezető alapanyaggyártó partnereink jelentik a garanciát arra, hogy önnek mindig a legjobb ár/teljesítmény jellemzőkkel rendelkező megoldásokat kínálhassuk, akár beltéri, kültéri sportburkolatokról, műfüves sportpályákról, akár komplett sportlétesítmények kivitelezéséről, játszótéri burkolatokról, vagy sportparketta rendszerekről van szó!

Arra törekszünk, hogy kiváló minőségű, modern sportburkolatok kivitelezésével elnyerjük megrendelőink bizalmát, megelégedettségét és lojalitását - olyan sportburkolatokkal, amelyek teljes összhangban vannak megbízóinknak a projektekkel kapcsolatos üzleti, financiális és funkcionális elvárásaival.

Kínálatunkban minden sport tevékenységhez megtalálja a kedvére való padlóburkolatot: műfüves burkolatok kül- és beltéri sportpályákra (tenisz, kis- és nagypályás labdarúgás, kézilabda, tollaslabda, gyeplabda, golf, multifunkcionális pályák) tornatermek, sportcsarnokok, fitness-termek, öltözők, beltéri és kültéri teniszpályák borítása, játszótéri burkolatok, ipari burkolatok, parketta rendszerek.

Értékeink

  • Számunkra vevőink igényei a legfontosabbak
  • Munkatársaink, építőmunkásaink biztonsága és jó közérzete kiemelkedő fontosságú. A határidőre és a pénzügyi kereteken belül kivitelezett projektek sikereink letéteményesei
  • Arra törekszünk, hogy kiváló és innovatív munkát végezzünk
  • A megelégedett vevő a kulcsa financiális biztonságunknak és hosszú távú sikereinknek

Minőségfilozófiánk

A minőség sikereink legfontosabb összetevője; ennek eredményeként munkánk több mint 70%-a visszatérő vevőktől származik. Minden kivitelezett munkánk egyben cégünk referenciája is. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden vevőt kielégítsünk, igényeik alapos megismerésén keresztül, és azáltal, hogy folyamatosan tökéletesítjük szolgáltatásainkat és képességeinket azok teljesítésére.

Etikus üzleti kapcsolatok és magatartás

Kapcsolataink a vevőkkel, munkatársainkkal, alvállalkozóinkkal és versenytársainkkal a legszigorúbb etikai normákhoz való ragaszkodáson, a korrektségen és az őszinteségen alapul.

Munkatársaink képzése

Munkatársaink rendszeresen képzéseken vesznek részt ismereteik szinten tartása és elmélyítése érdekében. A magasan képzett munkaerő garanciát jelent a magas minőség előállítására.