WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

  • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
  • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
  • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
  • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
  • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
  • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

Labdarúgó műfüves pálya

Labdarúgó műfüves pálya

Az utóbbi években a labdarúgó műfű szőnyeg vált, az élőfüves sportpályák legjobb alternatívájává. A műfű modelljéül nyilvánvalóan a természetes fű szolgál. A gyártók ezért sok időt és pénzt fektettek abba, hogy az élőfüvet egyre professzionálisabb módon utánozzák.

Tovább

Lakossági hobbi műfű

Lakossági hobbi műfű

A műfüvet ma már nem csupán sportoláshoz használjuk, a lakosság körében is egyre népszerűbb. Felhasználási területe igen széles, kiváló tulajdonságai miatt sok helyre ideális burkolatként szolgál.

Tovább

Multifunkcionális iskola pálya burkolatok

Multifunkcionális iskola pálya burkolatok

A legtöbb közösségi pálya esetén nem csak „egy helyet” kell kialakítani ahol sportolnak, hanem egy olyan multifunkcionális teret, ahol egyedi rendszer megoldás által, egy minden kihívásra alkalmas közösségi tér funkcionál.

Tovább

 

 

 

Öntött gumiburkolat

Öntött gumiburkolat

Öntött beltéri burkolataink nagyon népszerűek mind a fiatalok, idősek, profi, és amatőr sportolóink körében. Ez a magas fokú kényelemnek és a több sportra való alkalmasságának köszönhető. A beltéri burkolat minősége alapvető szerepet játszik az egyéni teljesítmények növelésében illetve a sportsérülések elkerülésében.

Tovább

SMG pálya karbantartó és építő gépek

SMG pálya karbantartó és építő gépek

Az SMG cég több mint 30 évvel ezelőtt egy kis műhelyből indult. Mára komoly gyártóvá nőtte ki magát az egykori egyszemélyes üzem. Elkészült munkái és tisztítógépei ma már világszerte ismertek.

Tovább

Parketta sportburkolatok

Parketta sportburkolatok

Seicom a parketta alapanyagú sportburkolatok vezető gyártója. Már a kezdetektől csak sportburkolatokkal foglalkozik és fennállása során több helyi és nemzetközi elismerést is kivívott. A Globál Sport Kft. az Olasz Seicom sportburkolatok magyarországi és romániai hivatalos forgalmazója.

Tovább

OVI Foci Program

A Programnak két fő célja van: egyfelől, hogy az óvodások sportág-specifikus oktatási programját az óvónők egy önálló képzés keretén belül elsajátítsák és a gyermekeket ez alapján, óvodai keretek között oktassák. Másfelől, hogy az ehhez szükséges sportinfrastrukturális beruházások során speciális Ovi-Foci sportpályák létesüljenek az ország minden óvodájában, annak érdekében, hogy a képzés sportfunkcionális feltételei intézményi kereteken belül adottak legyenek, ne kelljen a szülőknek a gyermekeiket külön, többletköltséget vállalva sportoltatni.

Tovább

OVI Foci Program


Referenciáink

Referenciáink

Tekintse meg elkészült munkáinkat, referenciáinkat.

Lakossági hobbi műfű

Lakossági hobbi műfű

Tekintse meg lakossági műfű kínálatunkat!

Minősítések

Minősítések

Kültéri-, beltéri- és műfű burkolataink minősítései