WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

  • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
  • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
  • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
  • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
  • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
  • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

Parketta sportburkolatok

„ Sportburkolatok mindörökké ”

Seicom a parketta alapanyagú sportburkolatok vezető gyártója. Már a kezdetektől csak sportburkolatokkal foglalkozik és fennállása során több helyi és nemzetközi elismerést is kivívott. A Globál Sport Kft. az Olasz Seicom sportburkolatok magyarországi és romániai hivatalos forgalmazója.

Az olasz cég székhelye a Valtellina tartományban elhelyezkedő Sondrio városban található. Mindig is a családias légkör jellemezte, amelynek segítségével a megrendelőnek nem rideg alkalmazottakkal vagy anonim, személytelen telefonos ügyintézőkkel kell párbeszédet folytatnia, mivel náluk a Vatellina-ra jellemző udvariasság és profizmus a meghatározó.

A SEICOM 1997 óta partnere a FIBA ginevrai kutatóközpontjának, így részt vesz minden, a FIBA által szervezett vásáron és döntő találkozón, ami a nemzetközi döntéshozásokat és kiállításokat illeti.

Legfontosabb referenciái között tartja számon az 1999-ben, Brno-ban megrendezésre került FIBA Kosárlabda bajnokság Női Negyeddöntőjét, amire ők szolgáltatták a tornaterem burkolatot (Cseh Köztársaság – 1999, Április), a ’99-es, katowicei Női Európa bajnokságot (Lengyelország – 1999, Június) és az 1999-ben, Monaco di Baviera-ban megtartott FIBA Kosárlabda Európa Bajnokság Férfi Negyeddöntőjét (Németország – 1999, Április).

Ezeken kívül, a 2004-ben megrendezésre került athéni Olimpiai játékok során a cégük szolgáltatta az OAKA fedett olimpiai csarnok fő padlóburkolatát, ami jelenleg az első osztályú Görög Bajnokságnak, Kosárlabda Euroligának ad otthont, és itt játszik az AEK Athens, Panathinaikos és a Görög Nemzeti Kosárlabda válogatott. Ez a tornaterem 19.250 ember befogadására képes.

A Globál Sport Kft. és a Seicom együttműködése 2004–óta tart.

Közös referenciáink között található az aradi és a nagyváradi több tízezres sportcsarnok parkettaburkolatának készítése, valamint az ifjúsági kosárlabda Európa bajnokságra készített sportparketta burkolat Marosvásárhelyen. Magyarországon a nyíregyházi Bujtosi Sportcsarnok az újpesti Megyeri Tigrisek Kosárlabda Klub és a Siófoki Kézilabda Csarnokban is magas minőségű különböző parketta rendszert készített cégünk.

Az, hogy a SEICOM és a Globál Sport Kft. részt vehetett ezeknek a megvalósításában, a nemzetközi kutatások és sportburkolat fejlesztésekben való aktív részvételnek köszönhető.

A parketta rendszerek palettáján a kezdő rendszerektől kezdve az iskolai rendszereken át a profi fix és mobil verziókon keresztül mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbbet!

Természetesen cégünk vállalja a parketta burkolatok felújítását, parketta csiszolását, lakkozását.