WEBÁRUHÁZ
Részletek

Miért a Globálsport?

 • mert 25 éve megbízhatóan a sportpálya építés területén tevénykedünk,
 • mert a legszélesebb sportburkolat palettát találja meg nálunk,
 • mert speciálisan ezen célokra alkalmas építő és karbantartó gépekkel rendelkezünk,
 • mert Európa legstabilabb anyagbeszállítói állnak a cégünk mögött,
 • mert képzett szakembereink garanciát jelentenek a magas minőség előállítására,
 • mert elképzeléseit az Ön igényei és pénztárcájához mérten készítjük el.

 

Beltéri burkolatok

A Globál Sport Kft. kínálatában számtalan különböző funkciót betöltő beltéri burkolat szerepel, amelyek egytől egyig a legmagasabb minőségben képesek ellátni funkciójukat. A szabadidő tevékenységek iránti megnövekedett igény, valamint az egészségtudatos életmód terjedése egyre inkább növelik a sportlétesítmények népszerűségét. A minél magasabb szintű kihasználtsághoz pedig az elkészült gumi burkolatnak vagy parkettának a lehető legtöbb sportág (labdarúgás, kézilabda, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, aerobik, atlétika) végzésére alkalmasnak kell lennie. Az ebben a szellemiségben tervezett Globál beltéri sportburkolat gumiszőnyegek természetesen megfelelően ellenállóak a magas fokú kihasználtságnak. Valamennyi típus évtizedek óta bizonyítja megbízhatóságát mind hazai és nemzetközi piacon.

A sportolói kiválóság hihetetlen mennyiségű magas színvonalú edzést, valamit kihívó teljesítmény-célokat igényel. Mi biztosítjuk, hogy a burkolataink elősegítik az intenzív edzést, hiszen a sportolókkal és műszaki szakemberekkel folyamatos konzultációkat tartunk. Termékfejlesztésünk és minőség-ellenőrzésünk számba veszi a naprakész és új elvárásokat.

Cégünk egyik legnagyobb mennyiségben készített beltéri sportburkolatai helyszíni öntéssel készülnek. Ezekhez az alapanyagokat a svájci CONICA cégtől vásárolja cégünk. Az öntött rendszerek előnye, hogy terítése helyben, egységes felületen hézagmentesen lehetséges.

A CONICA közel 30 éve látja el a világ jelentős részét kiváló minőségű és egyedi megoldásokat nyújtó poliuretán- és epoxi-bázisú műgyanta padlórendszerekkel. A vállalat központja Svájcban, Schaffhausenben található.

Másik nagy anyaggyártó partnerünk az olasz Seicom cég, ami vezető szerepet tölt be parketta alapanyagú sportburkolatok mezőnyében. Már a kezdetektől csak sportburkolatokkal foglalkozik és fennállása során több helyi és nemzetközi elismerésre is szert tett. A Globál Sport Kft. az Olasz Seicom sportburkolatok Magyarországi és Romániai hivatalos forgalmazója.

Az olasz cég székhelye a Valtellina tartományban elhelyezkedő Sondrio városban található. Mindig is a családias légkör jellemezte, amelynek segítségével a megrendelőnek nem rideg alkalmazottakkal vagy anonim, személytelen telefonos ügyintézőkkel kell párbeszédet folytatnia, mivel náluk a Vatellina-ra jellemző udvariasság és profizmus a meghatározó.

Parketta burkolatainkról további felvilágosítást talál a Parketta sportburkolatok oldalon.

Amit a Globál Sport Kft. nyújtani tud

 • kiválóan képzett, több éves gyakorlattal rendelkező, stabil szakembergárda
 • minden igényt kielégítő, széleskörű speciális géppark
 • az ISO 9001 szabvány előírásainak megfelelő minőségbiztosítási rendszer
 • vezető alapanyaggyártó cégektől származó kitűnő anyagok –(partnereink: CONICA., SMG GmbH., Gezolan AG., SEICOM S.p.A., EDEL Graas), és specialistákkal, kutatólaboratóriumaikkal történő folyamatosan támogatás.
 • végezetül: kiváló termékek, olyan sportburkolatok, amelyek kiemelkedő sportteljesítmények elérésére ösztönöznek.